Видове покер игри
Poker Texas Hold'Em
Тексас Холдем (наричан накратко „Холдем”) е най-популярната игра на покер в света. Както в казината на живо, така и онлайн. Всеки от играчите получава по 2 карти.

Poker Omaha (Омаха)
Вълнуваща покер игра, произлязла от Тексас Холдем. Всеки играч получава четири карти, наричани „скрити” и използва точно 2 от тях.

Seven-card Stud
Севън Кард Стъд е класическа покер игра, която се учи цял живо т. На играчите се раздават седем карти, но само най-добрата покер ръка от пет карти се използва за определяне на победителя.

В PokerStars можете да се насладите на любимите си покер игри с хиляди други играчи двадесет и четири часа в денонощието. Най-хубавото за вас е, че ще намерите маси за всяка игра на почти всички нива.

Разгледайте страниците с покер правила и силата на покер ръцете, ако имате въпроси относно начина на игра в предлаганите от покер залата игри.
Правила
Five-card Draw

Файв Кард Дроу е играта, с която мнозина са отраснали, играейки около кухненската маса. Целта е да направите най-добрата ръка от пет карти след един дроу.

Razz

Раз (Севън Кард Стъд, играе се само за лоу/ниска/ ръка) е покер игра, при която най-добрата ръка от асо до петица печели пота.

Omaha Hi-Lo, 2-7 Triple Draw, HORSE, Irish Poker, Badugi и др.

Тук ще намерите и няколко по-малко известни разновидности на покер игрите. Това че, не са толкова популярни, изобщо, не трябва да ви пречи, да ги пробвате.